Close
Torna “L’escola de valors” de l’Atlètic Lleida a les escoles!

Amb la col·laboració de General d’Estudis i el suport de la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes.

La seu de l’Atlètic Lleida va acollir la setmana passada la presentació de la segona edició de l’ESCOLA DE VALORS, que torna després de més d’un any d’aturada per la pandèmia.

A l’acte de presentació van assistir (foto d’esquerra a dreta): Ramon Folguera (àrea social Atlètic Lleida), Domènec Boldú (General Estudis), Pep Vidal (Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes) i Andreu Voltes (director general Atlètic Lleida).

Aquesta temporada el club visitarà un total de 7 escoles (una per cada mes del calendari escolar), que iniciarà el pròxim 10 de desembre amb la visita a l’escola Creu del Batlle – ZER l’Horta de Lleida.

En aquesta edició s’espera arribar a uns 350 alumnes dels centres educatius d’entre els cursos de 3r, 4rt i 5è de Primària, amb l’objectiu de fomentar els valors entre els més petits i donar suport d’aquesta manera des de l’esport, al treball social i educatiu que desenvolupen els corresponents centres quant a la formació i educació d’aquests alumnes

El projecte es desenvolupa de la següent manera: En un primer moment, dos jugadors de l’Atlètic Lleida, juntament amb el responsable de l’àrea social i el director general del club, visiten el centre escolar per parlar dels valors no només esportius, sinó humans. Interactuant amb els petits per a deixar sobretot un missatge de com aquests valors ens ajuden en el nostre dia a dia, ja que són els mateixos en qualsevol moment de la nostra etapa. A l’escola, a l’esport, amb la família i en el dia de demà quan ens toqui desenvolupar una feina. En aquesta visita els alumnes entregaran uns dibuixos on cada nen/a representa el seu concepte de valors i el club entregarà un petit detall a cada alumne.

En una segona instància el club escollirà un dibuix que consideri que millor representa aquests valors, segons creativitat o originalitat i, serà quan l’entitat col·laboradora General d’Estudis qui patrocina aquest projecte, premiarà a l’alumne amb un kit escolar complet per aquest curs escolar i amb un curs gratuït a escollir per l’alumne per al curs escolar vinent.
A final de temporada el club realitzarà un acte d’entrega de diplomes als nens i nenes guanyadores d’aquesta escola de valors en la que també es convidarà a totes les escoles que han participat en el corresponent partit de temporada.

D’aquesta manera el club també pretén implicar-se “amb el teixit social de la ciutat” i, incrementar de mica en mica el nombre actual d’abonats.