Close

Ens agradaria que fossis part del nostre projecte per Lleida, en el qual et puguis sentir identificat i amb el teu suport com a abonat puguem assolir la fita de fer un club que arribi el més amunt possible, tant esportivament com socialment

Tots sabem de les dificultats actuals que estem patim tots els Clubs de Futbol i tota la societat en general a causa de la pandèmia del COVID19. Això fa que, de moment, l’assistència als camps de futbol com espectador, està condicionada a una sèrie de protocols que depenen de diferents estaments, des del Govern Central, de la Generalitat, de la mateixa FCF i també de la Paeria.

El Club estarà pendent d’aplicar totes aquelles mesures adients per permetre la presència de públic al nostre camp. A hores d’ara el protocol establert pel Municipal Ramon Farrús estableix un aforament limitat.

El Club facilitarà que tots els seus Abonats puguin accedir al camp i en el cas que s’hagin d’establir mesures especials que afectin aquesta situació es comunicaran en temps i forma adients.

A més de l’assistència als partits el Club està treballant per oferir una millora de serveis com tenir un carnet digital, poder veure els partits amb streaming (estem en fase de proves), etc… i per les quals disposar del vostre suport com abonats és molt important.

Volem premiar la vostra fidelitat

El nostre projecte vol arrelar al territori cada cop amb més força, i volem premiar la fidelitat dels nostres aficionats donant tota una sèrie d’avantatges que es veuran incrementades al llarg del temps, per l’antiguitat i nombre d’anys que s’hagi estat abonat del Club. Estem treballant en diferents accions com majors descomptes en marxandatge segons antiguitat, o la possibilitat de millora percentual a l’hora d’adquisició de tokens de Club. Tot perquè ser Abonat de l’Atlètic Lleida és una cosa més que poder veure un partit de futbol i volem que en gaudeix-sis.

Categories i preus dels Carnets

El carnet d’abonat té 5 categories,  segons l’edat del titular:

  • Sènior: 50 € (+19 anys)
  • Jubilat: 40€
  • Júnior: 20 € (de 15 a 18 anys)
  • Infantil: 10 € (de 0 a 14 anys)
  • Grada Jove: 20 € (de 10 a 23 anys)

L’edat es mesura a data 31 de desembre del present any.

IMPORTANT: Fins que la competició no es reprengui, no es cobraran els rebuts.

Apertura de la oficina per fer l’abonament presencial serà a partir del 23 d’Agost.

Donar-se d’ALTA com Abonat

Per donar-se d’Alta del Carnet d’abonat del Club Esportiu Atlètic Lleida, hauràs d’omplir el següent formulari, i un cop validem les dades i sistema de pagament, ens ficarem en contacte per entregar-te el Carnet.

COM DONAR-SE DE BAIXA

Per donar-se de baixa del Carnet d’abonat del Club Esportiu Atlètic Lleida, s’haurà d’enviar un correu electrònic manifestant la voluntat de causar baixa a: baixa@atleticlleida.com

La baixa implica perdre els drets inherents als socis del club, a més de l’antiguitat o el número de soci. Una vegada processada la baixa, en cas de que la mateixa persona desitgi activar el seu carnet en un futur, aquest serà tractat com una nova alta, sent impossible recuperar l’antiguitat, número de soci o altres beneficis previs.