Close
L’Atlètic Lleida reforça la seva estructura esportiva amb Xavi Bartolo

El Club ha emès aquest migdia un vídeo en directe a les seves xarxes socials, on ha explicat les darreres novetats del que serà la nova temporada a nivell esportiu, i ha presentat la composició del nou cos tècnic.


Cristian Olivart que serà el secretari tècnic del primer equip i el director esportiu de la base de l’Atlètic Lleida i de l’Atlètic Segre, i Josep Maria Turull que continuarà sent entrenador del Primer Equip, han estat els encarregats de configurar la plantilla per aquesta nova temporada. S’han reforçat diferents posicions per tal de ser un dels aspirants a estar a la part alta de la classificació. Una plantilla molt compensada i que encara no està tancada, tot i que s’espera fer-ho en els propers dies abans del primer entrenament fixat per aquí dues setmanes.


D’altra banda, i seguint la política de la Junta Directiva del club de millorar en tots els aspectes i de comptar amb el màxim de professionals en tots els àmbits, es va decidir reforçar l’àrea esportiva per poder donar-li una visió no sols de present, important i vital, sinó de futur, amb un plantejament més ampli i global de club, i amb un enfocament al mig i llarg termini, per poder assolir fites importants.


El Club va buscar un perfil adient a la seva estratègia, i va estar en converses amb Xavier Bartolo qui finalment s’incorpora al Club com a director esportiu formant equip amb Cristian Olivart i Josep Maria Turull, a més dels Directius responsables de l’àrea esportiva.


Des del club han transmès que Xavi Bartolo era la persona que volien incorporar al projecte, i han ressaltat estar molt contents que formi part del nostre projecte. Un lleidatà de Bellvís, amb molta experiència al món del futbol, per un projecte lleidatà.


FITXA TÈCNICA: XAVI BARTOLO

Xavier Bartolo Moliné (Bellvís, 7 d’octubre de 1968) és un exfutbolista i entrenador de futbol Xavi és llicenciat en Educació Física per la UdL.

Com a futbolista va debutar amb el primer equip de la Unió Esportiva Lleida el 1991, club amb el qual va jugar a Primera Divisió. També va formar part del Fraga, CD Leganés i del Gimnàstic de Tarragona, fins a la seva retirada el 1988.

Posteriorment, va treballar com preparador físic i segon entrenador en equips com l’Hércules CF, el C.D. Castelló, el Real Murcia, el FC Cartagena, el Recreativo de Huelva i el Gimnàstic de Tarragona.

El 2014 va entrar a formar part del cos tècnic del C.F. Reus Deportiu com preparador físic i més endavant, es convertiria també en segon entrenador, per acabar com a primer entrenador a segona divisió el juny de 2018.

L’any 2019 va estar entrenador del Gimnàstic de Tarragona per dirigir l’equip grana durant la temporada 2019-2020 a Segona B.

FOTO: LaLiga123


Vídeo roda de premsa:

@atleticlleida

L’Atlètic Lleida reforça la seva estructura esportiva amb Xavi Bartolo💪💙 #undelsnostres #welcome

♬ sonido original – socialmedia