Close
J28: Derrota amarga a Solsona

Aquest passat dissabte vam visitar al conjunt de la capital del Solsonès en el partit corresponent a la vint-i-vuitena jornada de lliga.

Els nostres van sortir molt endollats al partit, i només en els cinc primers minuts del matx van disposar de tres ocasions clares de gol, fent lluir al porter local en dues d’elles. El domini va seguir pels de Turull, i també les ocasions, però van ser els locals qui van trobar el gol aprofitant una acció a pilota parada en un dels seus primers remats a la porteria de Joan Marc. El marcador ja no es va moure i l’1-0 va ser el resultat amb què el partit se’n va anar al descans.

A la represa, guió idèntic al dels primers quaranta-cinc minuts; sortida en tromba dels de Turull que van tornar a gaudir de clares ocasions de gol que la defensa local va poder salvar. I, tanmateix, els locals van tornar a ser molt efectius i van aprofitar una errada en defensa per anotar el 2-0. Els nostres van intentar reaccionar, però una defensa molt tancada i ben ordenada dels locals ho va impedir. Ja als compassos finals del partit, els del Solsonès van anotar el tercer i definitiu gol del partit.

La nota bona del dia va ser el debut del jugador de la base de l’Atlètic Segre Àlex Álvarez, a qui donem l’enhorabona.

El proper cap de setmana acomiadarem la competició al Ramon Farrús, ja que serà l’últim partit de la temporada com a locals. Ens enfrontarem a l’U.D. Viladecans el dissabte a les 18:30 hores i esperem poder regalar-vos una victòria per agrair-vos tot el suport durant aquesta temporada!