Close

Aquest diumenge tornàvem a la competició després del cap de setmana de descans i ho fèiem al nostre estadi. El bon ambient a les grades acompanyat d’una gran tarda de diumenge feien preveure una bona tarda al Farrús, però lamentablement no va poder ser així.

El matx va començar amb els de Turull avançant-se ràpidament al marcador, gràcies al llançament des dels onze metres transformat per Chiné després que Tuto rebés una falta clara dins l’àrea. El domini i les oportunitats van continuar sent dels nostres, però sense poder anotar el segon. Ja a les acaballes de la primera meitat, els tarragonins van sorprendre amb una acció ràpida anotant l’1-1 amb el que s’aniria al descans.

A la represa, el partit va seguir amb el guió inicial. Domini dels nostres, tant en el joc com en les millors ocasions, tot i que el travesser i la falta d’encert als metres finals van fer que no poguéssim tornar a avançar-nos al marcador. Els minuts anaven passant i l’empat seguia al lluminós del Farrús, quan novament a les acaballes del partit, i després que els nostres es quedessin amb deu per l’expulsió de Morera, els visitants van sorprendre anotant l’1-2 amb el que finalment acabaria el partit

El proper cap de setmana ens desplaçarem a la capital de l’Anoia per enfrontar-nos al C.F. Igualada el diumenge a les 12:00 hores.VÍDEO RESUM DEL PARTIT: