Close
J10 – Arriba la primera derrota

Dura i sorprenent derrota a El Catllar. La primera part de l’Atlètic Lleida va ser espectacular, un autèntic vendaval de joc ofensiu que podia haver permès als de Turull marxar a la caseta amb el partit sentenciat, però els pals, el porter local i la falta d’encert als últims metres ho van impedir. Per l’altra banda els locals sí que van estar encertats, i en el seu primer xut del partit, en una jugada de pilota aturada, van retallar distàncies, i just abans del descans, van aprofitar una pèrdua precedida d’una clara falta no assenyalada per part del senyor col·legiat per igualar el marcador.

A la represa, l’Atlètic Lleida va sortir afectat pel dur marcador després dels 45 minuts, i li va costar més trobar porteria. Els locals van aprofitar una nova jugada d’estratègia per avançar-se al marcador per primer cop, i a partir de llavors el partit va tenir poca història. El Catllar va saber fer el seu joc, i les pèrdues constants de temps, la falta de recollidors de pilotes o les contínues entrades del fisioterapeuta local al terreny de joc van acabar trasbalsant els visitants que no van poder reaccionar, i, per tant, van patir la primera derrota en aquesta lliga.

Aquest dissabte vinent a les 17:15 h l’Atlètic Lleida tancarà aquest 2021 al Ramon Farrús. Ho farà en un autèntic partidàs davant el C.F. Igualada, equip descendit de 3a divisió aquesta passada temporada, i un dels màxims favorits a l’ascens.

Us esperem a tots i totes per acomiadar aquest 2021 amb victòria!!
Som-hi Atlètic!!!