Close

INFORMACIÓ DE PRETEMPORADA 2020-2021

INFORMACIÓ DE PRETEMPORADA 2020-2021

 Protocol anti-Covid. 

Primerament, el club vol assegurar que s’estan seguint de forma rigorosa tots els protocols establerts per la Federació Catalana de Futbol i per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Les noves mesures de anunciades per la Generalitat no tenen una afectació extra a les entitats esportives i és per això que el club segueix, fins que no es notifiqui un canvi, els protocols d’aquestes dues entitats. 

Els jugadors, per grups reduïts, es canviaran en diferents vestidors de l’estadi, a més que aquests vestidors disposen de gels hidroalcohòlics per tal que els jugadors i els membres del cos tècnic els puguin utilitzar. A més, aquests vestidors seran desinfectats un cop s’hagin acabat d’utilitzar, a l’igual que tot el material utilitzat durant l’entrenament. A l’entrada de les instal·lacions els membres de l’equip passaran un control de temperatura i disposen, un cop més, de gel hidroalcohòlic d’ús obligat, per tal d’assegurar-se que es troben en condicions de poder entrar a l’estadi. Un cop acabi l’entrenament, els jugadors seran els encarregats de rentar la seva pròpia roba i dutxar-se al seu domicili, donat que els vestidors hauran estat desinfectat prèviament i s’evitarà un nou ús de l’espai per tal de reduir els riscos. 

Pretemporada 

La pretemporada conjunta ha començat el 24 d’agost, però fa diverses setmanes que el club va facilitar als jugadors planificacions personalitzades per tal que poguessin començar els entrenaments de forma individual, tal com així ho han fet. S’ha establert un calendari de pretemporada on es realitzaran entre 3 i 4 sessions d’entrenament setmanals, a més d’un partit o dos, depenent de la setmana. A més, hi ha planificat un stage de tres dies a Rialp que, sempre i quan les mesures sanitàries ens ho permetin, es durà a terme del 18 al 20 de setembre, amb un partit inclòs contra l’equip local. D’altra banda, volem destacar que ens alleuja poder començar la pretemporada i esperem que, seguint totes les mesures establertes al peu de la lletra, les competicions puguin començar amb la màxima normalitat possible el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.