Close
Golejada per accedir a la Final de la Copa Lleida

Després d’haver superat al CF Balaguer als quarts de final de la competició, ahir era el torn d’enfrontar-nos al FC Borges per intentar accedir a la final per segon any consecutiu, i així va ser.

Els de Turull no van donar opcions als de Les Garrigues en cap moment, i es van imposar còmodament per un total de 5 gols a 0.

El primer del partit el feia Albert Farré aprofitant una pilota morta dins l’àrea. Pocs minuts després, Enríquez feia aixecar dels seus seients als aficionats del Ramon Farrús marcant un autèntic golàs de falta directa. I amb aquest 2-0, s’arribava al descans.

En la represa, Turull va realitzar fins a nou canvis per continuar donant minuts a la plantilla, però la tònica del partit no va canviar. Domini total de la pilota i de les ocasions que van permetre que el tarragoní Valcárcel anotes un doblet i també Joel Huertas es sumés a la festa per arrodonir el marcador.

En la final ens enfrontarem al guanyador del partit que disputaran U.E. Tàrrega i C.F.J. Mollerussa. Properament, informarem del dia, hora i lloc en què es disputarà.