Close
Gala Solidaria Fundación Alex – Atlètic Lleida Genuine

La Fundació Alex celebra la seva Primera Gala Solidària a Lleida en favor de l’Atlètic Lleida Genuine.

Lleida acollirà aquesta nit la Primera Gala Solidària de la Fundació Alex a la ciutat. L’associació, nascuda de la mà de la família Masfurroll-Cortada, organitza el seu primer esdeveniment solidari a Lleida en favor del projecte esportiu Atlètic Lleida Genuine.

La gala, que es celebrarà a les bodegues de Raimat, estarà conduïda pels periodistes Susanna Griso i Aleix Parisé. Al llarg de la nit els assistents podran gaudir dels trucs del Mag Lari o de les obres de David Callau, i també podran optar al sorteig de productes i experiències que han facilitat els col·laboradors de la gala.
Així mateix, es celebrarà una subhasta d’obres d’art, d’artistes com Lidia Masllorens, Patricia Cancelo, Lita Cabellut, Pepa Poch o Mercè Humedas.

Gràcies a la suma de forces de la Fundació Alex, el C.E. Atlètic Lleida i la Clínica Mi NovAliança de Clínicas Mi, Lleida comptarà amb un equip de futbol Genuine que començarà el seu recorregut la pròxima temporada 2022-2023, amb l’impuls econòmic que li proporcionarà aquest esdeveniment. La Clínica Mi NovAliança, a més, serà el patrocinador principal de l’equip.

L’organització celebra haver cobert totes les places ofertes per col·laborar amb el projecte, preveient l’assistència de fins a 350 assistents.

@fundacionalex