Close
BASE – El Benjamí planta cara a un dels favorits

El bon plantejament inicial dels locals no va ser suficient davant un rival físicament superior, que surt amb les idees molt clares i que a haver d’esperar al tercer quart per poder marcar diferencies.

Els nostres benjamins, recordem que són de primer any i estan jugant amb rivals de segon any, van estar molt ordenats i lluitadors enfronts un rival que aconseguien crear perill amb finalitzacions des de llarga distància però sense efectivitat. Ja al segon quart, en una falta des del mig camp es va avançar l’AEM i seguidament, a la darrera jugada en un rebuig, que es queda a la frontal ens fan el 0-2.

Tot i aquest cop l’equip no abaixa els braços i fa un pas endavant i disposa d’alguna ocasió per marcar però sense fortuna. Ja a l’últim quart l’entrenador decideix ficar més gent a dalt per crear més ocasions. Malgrat la molta intensitat i crear ocasions amb perill, és l’AEM qui fa valer la seva capacitat per acabar marcant diferencies al marcador.

Cal ressaltar una molt bona actitud de l’equip, lluitant des del principi fins al final i que ben segur tindrà la seva recompensa en forma de resultats.


Atlètic Lleida – Xavi Palau, Gerard Sylla, Guillem Querool, Ales Pérez, Pol Alcala, Joel Saiz i Nil Guijo. També van jugar Nil Serveto, Moha Radi i Joan Canela.

AEM – Martí, Jan (1), Eric, Jaden, Ferran (1), Macià (1) i Sanna. També van jugar Aleix i Romeo (2)

Árbitre : Albert Guardia

Incidències: matinal amb molt vent i fred al Ramon Farrús, amb presència d’uns 100 espectadors.


GERARD SILLA (Capità del Benjamí)

  • Al partit de diumenge contra l’AEM vam jugar bastant bé, encara que vam perdre. Potser és normal, perquè juguem contra nens que ja fa un any que juguen en aquesta categoria i el nivell és diferent. Toca esforçar-nos. La temporada serà difícil. Al camp ho donem tot i juguem molt bé per ser Benjamins de primer any. Tot i perdre els partits, la il·lusió per guanyar ens mou i amb l’equipàs que tenim segur que aviat vindran bons resultats. Amunt Atlètic Lleida!

Resultats de la nostra base (27 i 28 Novembre)
JUVENIL – EF PINYANA4 – 5
EF ARTESA DE SEGRE – CADET1 – 5
INFANTIL – EF ORGELIA3 – 2
AEM – ALEVÍ1 – 2
BENJAMÍ – AEM0 – 5