Close
Primera victòria de l’Atlètic Lleida contra un combatiu Alcarràs (3-1)

Els primers minuts dels blaus han sigut molt bons, amb diverses arribades de perill a les botes d’Adri Fernández, Guillem o Oscar Imaz, que ha tingut la més clara abans del gol. El primer ha arribat de les botes de Roger Canadell, que després de rebre una pilota fora de l’àrea ha etzibat un potent xut, ras, amb la cama esquerra, i que ha entrat llepant el pal de Xavier Ricart, el porter visitant. El gol feia justícia al joc, i només dos minuts després Adri ha perdonat el segon. 

A partir d’aleshores s’ha igualat una mica més el partit, i tot i que la pilota era per l’Atlètic Lleida el FC Alcarràs s’ha tret la por de sobre. I això s’ha traduït a la segona part amb l’empat visitant al minut 61. En una jugada aïllada, Ivan Lorenzo ha recollit una pilota morta que aparentment no tenia perill i amb un fort xut ha posat les taules al marcador.

Mariani ha mogut la banqueta i un dels canvis, Chipi, ha sigut l’autor del segon. Li ha caigut la pilota rebotada en un córner i l’ha engaltat amb un fort xut que no ha pogut aturar el porter. L’Alcarràs, que ho ha intentat fins al final amb alguna falta lateral, ha vist com Adri Fernández s’ha cuinat el tercer amb una gran jugada individual per tancar el partit i certificar la primera victòria oficial de l’Atlètic Lleida.