Close
J29: Triomf contundent per acomiadar-nos del Farrús

Aquest dissabte vam rebre al Municipal Ramon Farrús a la U.D. Viladecans en partit corresponent a la vint-i-novena jornada de lliga, l’última com a locals en aquesta temporada, i ho fèiem amb l’objectiu d’acomiadar-nos amb una victòria de l’afició.

Els primers minuts del matx van ser de força tanteig per part dels dos equips, però a poc a poc els nostres van agafar el timó i van aconseguir el control total del joc, i el premi no va tardar a arribar, ja que en el minut vint-i-sis, Masegosa enviava la pilota a la xarxa per fer pujar l’1-0 al marcador, i tan sols vuit minuts després, Huertas ampliava distàncies amb el 2-0. Ja a les acaballes de la primera meitat, els visitants van aprofitar una acció de pilota parada per retallar distàncies i tornar a entrar al partit.

A la represa, gran sortida dels nostres que en només quatre minuts tornaven a veure porteria, en aquest cop va ser el capità Canadell que no va perdonar una gran passada de Soldevila i va anotar el tercer. Els visitants ja no van mostrar capacitat de reacció, i posteriorment, tornaria a aparèixer l’heroi de la tarda, el central de Jorba, Albert Masegosa, per anotar el seu doblet personal i deixar el lluminós del Farrús amb un 4-1 que ja no es va moure.

En la propera jornada, l’última de la lliga, ens desplaçarem aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú per enfrontar-nos al C.F. Vilanova amb l’objectiu d’acomiadar-nos d’aquesta temporada amb una victòriaVÍDEO RESUM DEL PARTIT: