Close
BASE – Nova victòria per a continuar invictes de l’Infantil Atlètic Lleida

Els joves jugadors dirigits per Sergi Balagueró van superar amb relativa comoditat la visita del sempre difícil Pardinyes per seguir amb les aspiracions intactes per emportar-se el campionat de lliga.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips. L’Infantil de l’Atlètic Lleida  mostrava tenir les idees molt clares i la voluntat de controlar del partit mentre que els visitants responien amb un sòlid bloc defensiu. Amb el pas dels minuts, l’Atlètic Lleida anava generant ocasions a l’àrea contrària a través de bones combinacions i trobant espais a l’esquena rival. Fins que van poder inaugurar el marcador, obra d’Hugo Rubio, que al cap d’un minut tornava a transformar el seu segon gol en el compte particular. Finalment, Iago establia el 3-0 amb que s’arribaria al descans.

En la represa, l’equip va recuperar la confiança amb pilota i novament van poder imposar el seu joc. Els locals combinaven i circulaven la pilota amb més ritme i continuaven arribant ocasions per eixamplar la distància en el marcador. A l’equador d’aquesta segona meitat, l’equip va aconseguir transformar les ocasions en gol, gràcies a l’encert de Iago i Nelson.

Amb el resultat final de 6-0 l’Atlètic Lleida obté la seva primera victòria d’aquest 2022 i els manté líders amb 50 gols a favor i, tan sols 4 gols en contra, sumant un ple de victòries en els 11 partits disputats fins al moment.


Atlètic Lleida – Dani Ortiz ©, Marc Torremorell, Antonio del Blanco, Dídac Huguet, Iker Ampuero, Lawrence Aduku, Iago Garcia (2), Jan Ollé, Abel Luis, Marc Capell i Hugo Rubio (2). També van jugar Thierno Cissé, Nelson Gomis (1), Juan Quevedo, Aser Gutiérrez i Lluc Olomí.

CF Pardinyes – Kevin Toril, Bernard Gomis, Marc Martínez, Saad Baroigui, Jordan Barahona, Samir Hamdane, Byron Job, Alex Montas, Abosofyane Mouzdahir, Daniel Calvo i Bryan Mendes. També van jugar Jhon Vargas, Diego Torres, Juan Abeso i Sadio Mballo.

Árbitre: Sergi Cuadrat Oliver


SERGI BALAGUERÓ (Entrenador de l’Infantil)

  • Hem acabat el primer tram de la temporada amb molt bones sensacions i complint els objectius que teníem marcats a curt termini. L’equip s’està mostrant un bloc sòlid amb unes idees de joc clares i amb capacitat per adaptar-se a les diferents propostes que ens han ofert els rivals. Tot i que els resultats fins ara són immillorables, l’equip està sent força irregular de cara a porteria. Sent crítics, tenim molt marge de millora i necessitem continuar treballant amb el fi d’aconseguir la nostra millor versió.

DANI ORTIZ (Capità de l’Infantil)

  • Quin resum ens faries del partit?

Al principi ha estat un partit de lluita per part dels dos equips. A poc a poc, hem pres el control i han arribat els gols. Ja amb el resultat bastant favorable, hem rebaixat el nivell d’intensitat.

  • Quina valoració faries de la temporada de l’equip?

L’equip s’està mostrant molt sòlid i unit, tant en defensa com en atac. Amb molta intensitat i amb moltes ganes de fer grans coses. Hem de continuar així per aconseguir els nostres objectius.


Resultats de la nostra base (15 i 16 Gener)
JUVENIL – PARDINYES1 – 0
CADET – AEMSuspés
INFANTIL – PARDINYES6 – 0
CEFF TÀRREGA – ALEVÍ3 – 5
ATL. SEGRE – BENJAMÍ 9 – 1